8. marec 2012

COODO

COODO, sodobno bivanje je mlado podjetje, ki želi z inovativnim designom, vrhunskimi materiali in sodobno tehnologijo izboljšati obstoječe standarde bivanja in sliko bivalnega okolja. Gonilna sila podjetja so Gregor Kosem, Simon Bajt, Katja Senekovič in Urša Kisovec.

Podjetje COODO je na ogled postavilo demo module MY VACATION 28, MY LEISURE 19 IN MY SHADE 9 ob hotelu Kokra v kongresnem centru in parku Brdo pri Kranju.

Mobilna bivalna enora MY VACATION 28
je sodobna mobilna počitniška hiša, ki zaradi izbranih tehnoloških rešitev dobro prenaša različne klimatske razmere, zato jo lahko postavite v kraj po vaši izbiri. Zastekljena bivalna lamela v kombinaciji s fasado iz poliestra ter leseno pergolo predstavlja celostno zasnovan objekt, arhitekturno oblikovan tako, da je primeren za umeščanje v različna okolja, od naravne krajine do urbanih središč. Počitniška hiša MY VACATION 28 je  primarno namenjena bivanju 2 oseb, ima pa tudi dve dodatni ležišči.






Paviljon MY LEISURE
je univerzalen objekt, ki je namenjen različnim programskim vsebinam, tako zasebnim kot javnim.




Pergola MY SHADE
je senčnica, ki je lahko samostojen element znotraj vrta ali ob hiši, lahko se združi s paviljonom MY LEISURE ali nadgradi z letno kuhinjo MY CUISINE. Pergola je lahko tudi letni vrt, kavarna, prostor za otroško igro, jacuzzi, lounge itd.


1 komentar:

grega povse pravi ...

Zgleda hudo. Lp,g.povse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...