30. oktober 2012

CRAFT IT FORWARD

Na našem nabiralniku je nalepka, ki uspešno preprečuje kopičenje reklam. Tako so začasni prebivalci nabiralnika predvsem računi in v poletnih mesecih kartice s pozdravi iz daljnih in bližnjih dežel.
Kakšne tri tedne nazaj pa me je razveselila posebna pošiljka. Velika rumena ovojnica in notri presenečenje: dve prijemalki za vročo posodo, akvarel slika in lastnoročno napisano pismo. Paket mi je poslala Valentina. Tista iz Medvod, ki šiva luštne mačkone in ostale mehke zadeve pod blagovno znamko Studio 13.
In zakaj mi je Valentina, ki jo poznam samo preko njenega bloga, poslala vse to? Ker sodelujem v projektu Craft it forward. Sodelovanje je zelo preprosto. Prvih pet blogerjev, ki bo pustilo komentar pod to objavo, bo prejelo nek moj izdelek. Potem ste na vrsti vi. Najprej naredite objavo, nato nadaljujete Craft it forward projekt s tem, da še sami pošljete drobna presenečenja prvim petim komentatorjem. Lahko pošljete karkoli, pogoj pa je, da je izdelek delo vaših rok. Poslati ga morate najkasneje do konca leta 2012. Ste za?




6 komentarjev:

nina pravi ...

Oooo...kaksna lusna ideja:) jaz sem zraven.

Unknown pravi ...

Ooo luštna objava. Evo še jaz se oglasim, čeprav sem že odšivala svoje :). Zelo malo sem zadnje čase na netu, včasih malo pogrešam ampak uglavnem kar paše sprememba. Sem pa najbrž že marsikatero zanimivo objavo zamudila.
Ja nič, lepo se igrajte in upam da se nama spet kje prekrižajo poti ;).

urssa pravi ...

a se lahko igramo tudi tisti brez bloga?

Roxanna pravi ...

Nina, prosim te, da na roxannabeauty.blog@gmail.com napišeš svoj domači naslov, kamor ti bom lahko poslala presenečenje.

Urssa, taka varianta ni predvidena, ker ti ne bi mogla poslati daril naprej. Odpri svoj blog, pa si lahko zraven. :)

nina pravi ...

Polepšala si mi jutro, čisto iskreno:) Že cel dan voham poletje v kozarcu in sanjam o tetki Metki iz Tunizije! O takih tetkah se pravljice pišejo, da lažje zimo prenesemo;)
Srčki so že našli mesto na polički. Velik objem v sneg!

Roxanna pravi ...

Oooo, paketek je prispel v Koper. :) Me veseli, da ti je všeč in ti je polepšal jutro. Teta Metka je pa res posebna oseba. O njej bi bila ena knjiga premalo, bolj bi bila primerna trilogija. :) Uspešno pelji igro naprej!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...