26. september 2013

PROBLEMI SO, PROBLEMI BOJO IN K**C JIH GLEDA

Ta teden se dogajajo same nevšečnosti. Rezultat je slaba volja in izpraznjen bančni račun. Za tolažbo sva z Roxy nabrali zadnje izdihljaje poletnih cvetlic na travniku. A niso lepe?



P.s. - Besedilo v naslovu sem si izposodila od Zmelkoow. Ker jaz nikoli ne govorim tako grdo. :)

4 komentarji:

nina pravi ...

Nocoj bomo pa tako grdo peli z njimi;) V kopru imamo namreč koncert, kjer se zbirajo sredstva za živali in ga vsako leto organizira obalno društvo proti mučenju živali. Če si slučajno na tem koncu in se ti poje;)

Roxanna pravi ...

O, super. Prijetno s koristnim. Lepo se imejte in zberite čim več za uboge kosmatince.

Unknown pravi ...

Hja zgleda da je blo ta teden nekaj v zraku. pri nas je šlo tudi marsikaj narobe, predvsem pa so nam jo zagodli vlomilci. Ne samo to kaj in koliko so odnesli ampak zdaj se že dva dni ukvarjam samo s tem...in sem že na robu besa. Kadar sem taka pa govorim grdo, še bolj grdo kot Zmelkoow, kot kak zagrenjen star mornar preklinjam če je treba ;). No, moram poudarit da je to samo zavoljo zdravja. Ne morem si dovolit, da me stres razjeda...hihi, raje malo pobentim pa je ;).
Šopek je pa krasen, tkašni travniški so moji najljubši.

Roxanna pravi ...

Ujej, zelo neprijetno. :( V takem primeru je preklinjanje povsem upravičeno. :)Upam, da čim prej uredite dom in se vrnete nazaj v ustaljene tirnice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...